Myggen får ny shorts

- Erik Mykland kommer garantert til å få en shorts som passer før neste landskamp, sier pressesjef i Umbro Geir Nordahl til Dagbladet.

Forundrede tv-seere kunne i gårsdagens landskamp konstatere at Erik Mykland kom på banen med avklipte shorts. Forklaringen var så enkel som at Myggens shorts var for lange, noe midtbanespilleren forgjeves hadde prøvd å gjøre noe med de siste tre årene.

- Det var en liten provokasjon, og jeg håper det blir oppfattet slik også, sa Mykland om den saken.

Humor

I Umbro Norge er man naturlignok ikke spesielt begeistret over at tøyet deres blir klipt opp på fjernsyn, men man har valgt å se det komiske i situasjonen.

- Det er i utgangspunktet ikke særlig positivt når våre klær blir vist i en slik forfatning på tv, men vi prøver å se humoristisk på det, sier Nordahl som lover at Myggen skal få en mer passende shorts til neste landskamp.

- Vi har shortser i alle størrelser fra to år og oppover så vi skal nok greie å finne noe som passer selv til Myggen, ler Nordahl.

Materialforvalterens ansvar

I utgangspunktet er det materialforvalterne på landslaget som har ansvaret for hvilke størrelser spillerne får på utstyret. Nordahl vedgår likevel at også Umbro kunne ha vært mer påpasselige.

- Vi mottar en liste fra landslaget der det står hvilke nummer og størrelser de forskjellige spillerne skal ha. Sånn sett er det vel ikke vår feil hvis Myggen får feil utstyr, men vi kunne kanskje ha foreslått at størrelse large muligens ville bli for stort for Mykland, sier Nordahl.

Myggen skal imidlertid slippe å ta ytterligere virkemidler i bruk for å få orden på utsyret.

- Det er helt sikkert at Myggen får en shorts som passer til neste landskamp mot Slovakia, avslutter Nordahl.