Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myggen febersyk og usikker

Erik Mykland er influensasyk, og kan trolig ikke spille mot Leeds i mesterligakvalifiseringen i morgen. - Dette ser dårlig ut. Jeg verker i alle ledd og er helt gåen, sier Myggen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg kjente at noe var på gang under treningen mandag, og utover kvelden kom feberen. Nå ligger jeg langflat i senga, sa Myggen til Fædrelandsvennens nettavis.

Tysk presse tror at Lorant prøvde seg med en finte dagen før det han kalte «klubbens viktigste kamp på 30 år». Alle regner med å se Mykland på banen i morgen, men hovedpersonen selv er like usikker som treneren.

- Slik situasjonen er i dag, regner jeg med at Mykland ikke kan spille, men mye kan skje før onsdag, sa Lorant, som håper på minst 50.000 tilskuere.

- Jeg har ikke gitt opp håpet om å spille. Legen gir meg klarsignal dersom jeg blir feberfri, sa Mykland.

«Løvene» må uansett greie seg uten Ned Zelic, som soner karantene, og trolig også Tomas Votava som har en skade i låret. Stephan Passlack er derimot klar til innsats igjen. (NTB)

1860 München har flere spillere ute før oppgjøret mot Leeds. Ned Zelic soner karantene og Tomas Votava er skadd. Stephan Passlack er trolig tilbake i startopptillingen.

Leeds må unnvære enda flere viktige spillere. Harry Kewell, Jason Wilcox, Stephen McPhail og David Batty er skadd, midtbanespillerne Eirik Bakke og Oliver Dacourt er begge utestengt. Nyinnkjøpte Dominic Matteo er ennå ikke spilleklar.

Eirik Bakke og Oliver Dacourt fikk rødt kort i det første oppgjøret på Elland Road. Den kampen vant Leeds 2-1 etter scoringer av Ian Harte og Alan Smith.

- Jeg tror vi hadde greid dette med fullt lag, men med så mange forfall vil det være mitt beste resultat som manager om vi går til mesterligaen, sier O'Leary ifølge NTB.

(Dagbladet.no/NTB)