Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myggen flyr igjen

Erik Mykland svarte i dag ja på Nils Johan Sembs forespørsel om å gjøre comeback i landslaget, og dermed ble han overraskelsen i troppen til bortekampen mot Italia i neste uke.

- Min situasjon har ikke forandret seg siden jeg sa nei til landslagsspill i fjor sommer. Forskjellen er bare at nå svarte jeg ja da jeg ble spurt, sier Myggen til NTB. Dypere grunn til helomvendingen vil han ikke gi.

- Nils Johan Semb ringte meg på lørdag og spurte om jeg ville være med. Jeg sa at jeg skulle svare ham i dag. Da han ringte, sa jeg ja. Det ligger ikke så dype tanker bak, men det skal bli greit å være med igjen.

Også Semb synes det blir greit. Han har aldri før hatt anledning til å ta ut Myggen i en landslagstropp.

- Vi er en liten fotballnasjon, og da er det viktig å kunne velge de gode. Jeg har stor sans for Myggen som spiller. Han er kreativ, har stor arbeidskapasitet og er også god defensivt, sier landslagssjefen.

Til privatlandskampen borte mot Italia neste onsdager er Thomas Myhre, Everton og Espen Baardsen, Tottenham foretrukket på keeperplassen, mens Frode Grodås er vraket etter usikkert spill i Israel nylig.

Norges Fotballforbund har tatt ut følgende tropp:

Målvakter: Espen Baardsen (Tottenham), Thomas Myhre (Everton)

Forsvar: Henning Berg (Manchester United), André Bergdølmo (Rosenborg), Gunnar Halle (Leeds), Vegard Heggem (Liverpool), Erik Hoftun (Rosenborg), Ronny Johnsen (Manchester United)

Midtbane/angrep: John Carew (Vålerenga), Håvard Flo (Wolverhampton), Steffen Iversen (Tottenham), Erik Mykland (Panathinaikos), Kjetil Rekdal (Hertha Berlin), Petter Rudi (Sheffield Wednesday), Ståle Solbakken (Aalborg), Ole Gunnar Solskjær (Manchester United), Roar Strand (Rosenborg), Egil Østenstad (Southampton)

TILBAKE: Erik Mykland inn i varmen igjen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media