Myggen: Heller Bygdø enn Bislett

Erik Mykland trivdes adskillig bedre på Bygdø stadions jevne gressteppe enn på det humpete Bislett-jordet. Myggen så liten verdi i det som skjedde på banen da Norge slo Mexico i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Det er irriterende å måtte konsentrere seg om ballen hele tiden istedenfor å kunne løfte blikket. For meg var verdien av kampen liten, bortsett fra at jeg får selvtillit av å vinne, sa banens beste spiller til NTB etter torsdagens trening på Bygdøy.

Best på banen

Den lille indreløperen behersket den dårlige banen på Bislett best av alle. Myggen viste eksempler på sin finslepne teknikk og serverte flere flotte pasninger. I tillegg sto han fram som en ballvinner.

- Myggen vant mye og sto på, sa en tilfreds Drillo etter kampen.

- Klart det er hyggelig å få skryt, men det gikk i rykk og napp. Jeg mistet konsentrasjonen et par ganger, noe som ga Mexico kontringsmuligheter, men jeg gjorde så godt jeg kunne, fortalte Myggen som regnet med at kampforløpet ville blitt annerledes på

en bedre bane.

Ikke for selvsikre

- Jeg tror vi kunne ha slått dem også på en vanlig matte, men Mexico hadde aldri spilt slik hvis det ikke hadde vært for banen. På et jevnere underlag er det mye vanskeligere å erobre ballen. Det er gøy å score fem mål, men vi må ikke bli for selvsikre.

Det er viktig å holde den gode tonen i laget fram mot VM, mente Myggen som gjerne hadde spilt kampen på Bygdø stadion.

- Men vi får ikke plass til 16.000 tilskuere i skauen her, filosoferte han.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer