Myggen hengt ut på Carews nettsted

DRAMMEN: Erik Mykland har ifølge det nye nettstedet Jetzet.com ha hygget seg på byen sammen med pene modeller, og flere personer som skal være kjent for å røyke marihuana. John Carew er medeier i nettstedet.

Nettstedet Jetzet.com skriver følgende om Myggens tur på byen:

«På puben hygget Myggen seg med flere øl i et lystig selskap med franske fotomodeller, samt noen menn som er kjent for å røyke marihuana (cannabis)» .

Peanøttkrig

Jetzet.com forteller at festen tok skikkelig av etter hvert.

«Festen nådde sitt høydepunkt rundt midnatt da en person serverte 15 øl og 10 bokser peanøtter til selskapet. Peanøttene ble et morsomt innslag ettersom alle gjestene etter hvert deltok i en intern peanøttkrig, som ingen på denne puben har sett makan til ,» skriver nettstedet og fortsetter:

«Myggen deltok også i krigen, og dersom han i morgen viser like gode takter mot Ukraina, så er det store muligheter for at han spiller bra og Norge vinner kampen.»

Kan få konsekvenser

Skulle nettstedets påstander medføre riktighet, kan dette få store konsekvenser for Erik Mykland, siden han var på en landslagssamling i forbindelse med den påståtte utskeielsen. Nettstedet Jetzet.com skriver imidlertid at de ikke vet når Myggen gikk hjem etter festen.

Myggen fikk som kjent kraftig refs av Norges fotballforbund for å være ute til seint på natt, og ble tilkjent en bot på 30000 kroner før siste hjemmekamp mot Armenia. Den gang var Myggen ute til langt utpå morgenkvisten.

Taus Carew om Myggen

- Jeg vil ikke kommentere dette. Jeg må ringe Myggen først og sjekke ut hva som skjedde, sa Carew til Dagbladet da han fikk servert artikkelen etter Norges landskamp mot Ukraina i går.

Han bekrefter imidlertid at han er medeier i det nystartede nettstedet som i går hengte ut Myggen.

Valencia-spissen kjenner seg heller ikke igjen i uttalelsene Stig Inge Bjørnebye serverte i gårsdagens utgave av Dagbladet. Bjørnebye sa følgende:

- Altfor mange av dagens fotballspillere har urealistiske selvbilder. Fokuseringen i TV og media har gitt dem samme status som popstjerner!

- Jeg er en god venn med Stig Inge Bjørnebye, så jeg tror ikke den påstanden var rettet mot meg. Jeg er riktignok flink til å synge, sier Carew og ler.

  • SISTE:

Etter at Dagbladet snakket med John Carew om Myggen-historien i går kveld, tok det ikke lang tid før Myggen-historien på jetzet.com var redigert og flere av de pikante detaljene utelatt.

Og enda en time seinere var hele saken fjernet.

IKKE FRED Å FÅ: Media rapporterer om ny bytur for Erik Mykland. Denne gang er det et nettsted som Carew er medeier i som kan fortelle at Myggen var utpå.