Myggen i motgang

Erik Mykland storspiller in 1860 München-trøya, men til liten nytte. Myggens nye klubb nærmer seg nedrykksstreken etter fire strake tap.

- Vi sliter resultatmessig nå, men har faktisk spilt ganske bra i de to siste kampene, sier Myggen som jevnlig høster gode poeng på spillerbørsene i Tyskland.

Med helgas 0-1 hjemme mot Herta Berlin er klubben bare to poeng over til nedrykksstreken. Etter at Leeds slo Bundesliga-klubben ut av Champions League i starten av sesongen har det gått nedover for 1860 München.

- Jeg vet ikke hvorfor. Det har ingenting med skader eller sånne ting å gjøre. Vi har bare ikke hatt marginene på vår side, sier Mykland til Fædrelandsvennen.

Etter et en tilværelse i tabelltoppen i greske Panathinaios møter Myggen nå motgang i den tyske Bundesligaen. Myggen merker forskjellene på de to ligaene.

- Topplagene i Hellas er fullt på høyde med topplagene i Tyskland. Men i Hellas er det mer forutsigbart, fordi det er så stor forskjell på topplagene og resten av lagene i divisjonen. Den tyske serien mye tøffere. Sånn sett er det morsommere å spille i Tyskland, men det har ikke vært så gøy i det siste. Det er aldri gøy å tape. Da kommer det perioder hvor en blir litt lei, sier Myggen.

(Dagbladet.no)