Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myggen klarte 57 minutter for Drammen

Uten ham raknet 2.-divisjonslaget.

|||

Erik Mykland startet for Drammen i helgens 2.-divisjonskamp mot Kopervik, men da Myggen ikke orket mer raknet drammenserne.

- Det var en vurdering på om han skulle spille fra start eller komme innpå i 2. omgang. I ettertid hadde vi trengt roen hans i 2. omgang, men det er jo gjerne slik at mål også preger kamper. Og da vil man jo gjerne starte med det beste laget, sier Drammen-trener Håkon Grøttland til Drammens Tidende.

Myggen ble byttet ut etter 57 minutter på stillingen 1-1. Den tidligere landslagsstjernen briljerte ikke i debutkampen for DFK, skriver lokalavisen.

- Noe var bra, og noe var dårlig, sa Myggen.

Kopervik vant kampen 3-1.

(NTB)

LAVERE NIVÅ: Det er lenge siden Erik Mykland briljerte på toppnivå. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
LAVERE NIVÅ: Det er lenge siden Erik Mykland briljerte på toppnivå. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling