Myggen legger opp for godt

- Det blir ille å forlate gutta, sier Mykland.

GÅR I GARDEROBEN FOR GODT: Start-trener Knut Tørum takket Erik Mykland da Myggen måtte gå av banen i kampen mot Odd. Nå forblir Mykland på sidelinja for godt. 
Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
GÅR I GARDEROBEN FOR GODT: Start-trener Knut Tørum takket Erik Mykland da Myggen måtte gå av banen i kampen mot Odd. Nå forblir Mykland på sidelinja for godt. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Erik Mykland legger opp for godt, melder Start på sine hjemmesider.

- Start har gitt meg en alle tiders sjanse, og jeg er takknemlig for at klubben har lagt forholdene til rette for meg. Jeg synes det er synd at jeg nå føler at jeg må gi meg, men jeg har tenkt hardt på dette et par uker og er bestemt på at jeg har tatt en riktig avgjørelse, sier Myggen.

- Jeg føler ikke at jeg har nivået inne lenger. Jeg har tenkt en to ukers tid. Dette er ingen stor sak, legger han til overfor fvn.no.

37-åringens 11 minutter mot Stabæk 21. juni blir dermed de siste Erik Mykland vil spille toppnivå.

- Spesielt blir det ille å forlate gutta på laget og alle Starts tilhengere. Jeg trives usedvanlig godt i garderoben og har mange venner her nå. Men avgjørelsen er endelig. Jeg skal bo i Risør i sommer og siden flytte tilbake nær familien i Oslo, sier han.

Comebacket varte i ni månederErik Mykland offentliggjorde i juli i fjor at han hadde fått lyst til å bidra for Start på banen igjen. Tre måneder senere slentret han inn på Sør Arena på stillingen 4-1 mot Sandnes Ulf.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer