Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myggen og København beholdt serieledelsen

40.254 tilskuere fikk søndag se et tett men målfattig toppoppgjør i dansk Superliga. Det endte 1-1 mellom FC København og Brøndby.

Erik «Myggen» Mykland var på banen, men utmerket seg ikke i nevneverdig grad da København tok imot førsteutfordrer Brøndby i Parken.

Etter en målløs og lite spennende førsteomgang, tok spillet seg opp de siste 45 minuttene, og endte i et fartsfylt siste kvarter.

Morten Wieghorst ordnet 1-0 til gjestene etter 76 minutters spill, men gleden var kortvarig. Hjemmelagets Peter Nielsen utlignet sikkert fra straffemerket tre minutter senere, etter at svenske Jörgen Pettersson ble revet ned i straffefeltet.

Stillingen i toppen av Superligaen er uendret etter 1-1 og poengdeling i Parken. København leder fortsatt med fire poeng til Brøndby.

Onsdag blir det reprise, da lagene møtes i kvartfinalen i den danske cupen.

(NTB-Ritzau)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling