Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myggen stakk ikke

Både show og håndbakduell uteble da Myggen All Star Team skulle vise seg fram i Grimstad i går. Men autografjegerne traff blink.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

GRIMSTAD (Dagbladet): 2978 dager hadde gått siden Myggen sist spilte fotball på gress i eget fylke. I går møtte FC København-proffen og 12 tidligere Start-spillere til oppvisningskamp mot 2. divisjonslaget Jerv. Men mye oppvisning ble det ikke.

Mest skuffende for de 800 frammøtte var det nok at trekkplasteret sjøl, en heller rufsete Erik Mykland, tilbrakte mer tid på benken enn på banen, og hadde større rolle som maskot enn som sentral midtbanespiller.

- Taktiske disposisjoner av treneren, mente Myggen, og henviste til fungerende trener Frank Strandli, som på sin side ikke gjenkjente problemstillingen.

- Erik fikk spille så mye han ville, mente Strandli.

Så kan man spørre seg om «treningssamlinga» i Kristiansand hjemme hos den gamle Start-backen Tore Løvland kvelden i forveien var den beste oppladningen til kampen.

- Jeg føler meg ganske dårlig, innrømmet Mykland, som allerede i dag setter kursen tilbake til København.

MYGGSOMMER: Ingen tvil om hvem som var autografjegernes største bytte da Erik Mykland spilte oppvisningskamp med gamle Start-kamerater i Grimstad i går.
Ikke i form: Erik Mykland viste ikke mange gamle kunster mot Jerv i går.