Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Myggen» trener med andredivisjonsklubb, men bare for å komme i bedre form

- Hodet vil gjerne mer enn kroppen henger med på.

TRENER MED FRAM: Men Erik Mykland sier at det kun er for å komme i bedre form. Her fra en Tippeliga-kamp for Start i 2009.
Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
TRENER MED FRAM: Men Erik Mykland sier at det kun er for å komme i bedre form. Her fra en Tippeliga-kamp for Start i 2009. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Erik «Myggen» Mykland dukket opp på trening med andredivisjonsklubben Fram mandag. Det melder Østlands-Posten.

Men midtbaneeleganten med 78 landskamper gjør ikke comeback. Derimot trener han med Fram for å komme i bedre form.

- Jeg kjenner trener Petter Belsvik (trener) godt fra før, og så er jeg så lei av å være i dårlig form, så jeg ringte og spurte om ikke jeg kunne trene litt med dem, forteller Mykland til Østlands-Posten.

Mykland sier til avisa at han ikke har spilt eller trent fotball noe spesielt siden 2008, og gikk ut på banen med mål om å klare å «spille ballen fra A til B».

- Hodet vil gjerne mer enn kroppen henger med på, så jeg regner med å bli rundet ganske lett, sier «Myggen».

Nå skal han trene to ganger i uka sammen med Fram fram til jul.

- Jeg skal være med på en innendørsturnering i jula, så det blir litt forberedelser til det.

Fram-trener Belsvik, med en fortid i flere norske tippeligaklubber, tror til tross for Myggens beskjedne uttalelser om egen form at han kan bidra i form av erfaring og kunnskap.

- Erik er glad i fotball og kan veilede mange av våre unge ute på banen på en annen måte enn vi fra sidelinjen kan, sier Belsvik til Østlands-Posten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling