Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myggen trodde han skulle dø

TEL AVIV (Dagbladet): Erik Mykland fryktet for sitt eget liv da spillerbussen til Panathinaikos mandag ble overfalt av flere hundre mennesker i distriktet til fotballfienden AEK Athen.

Bussjåføren fikk kuttskader i ansiktet da hele frontruta ble slått inn, men ingen av spillerne ble fysisk rammet av overfallet.

Mandag kveld ringte Erik Mykland sin gode venn Frank Strandli og fortalte om den dramatiske opplevelsen.

- Erik sa faktisk at han trodde han skulle dø, sier Strandli til Dagbladet.
- Og jeg er overbevist om at han mente det. Det var visstnok helt forferdelig, sier den tidligere Panathinaikos-spilleren.

Historien ble i går bekreftet i et oppslag i Athen-avisa Atletiki Iho.

Rød klut

Dramatikken startet da bussen til Panathinaikos var på vei gjennom Athen til mandagens bortekamp mot Panelefsiniakos. En studentdemonstrasjon i distriktet der AEK Athen hører hjemme, førte til store bilkøer.

Uheldigvis ble spillerbussen til Panathinaikos stående midt i en mengde med opphissede studenter og enda flere fanatiske AEK-patrioter.

Klubblogoen på busskroppen fungerte som en rød klut på massene - og i løpet av få minutter var bussen omringet av flere hundre mennesker.

Haglet

Bussen kjørte opp på fortauet i et forsøk på å komme seg gjennom menneskemengdene, men endte til slutt i en blindgate. Der hamret forfølgerne løs på bussen, mens spillerne kastet seg ned i midtgangen. Frontruta - visstnok den eneste knuselige ruta på spillerbussen - ble slått inn, og sjaføren fikk kuttskader.

- Det haglet glass rundt oss, fortalte Erik Mykland til kameraten Frank Strandli mandag kveld.

Kampen ble likevel spilt, og Panathinaikos slo Panelefsiniakos 2- 1.

  • Erik Mykland var ikke tilgjengelig for kommentar i går kveld.
REDD:</B> Erik Mykland var med da spillerbussen til Panathinaikos ble angrepet av rasende fotballfans mandag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling