Myggen ute i kulda

1860 München-trener Peter Pacult sier til det tyske fotballmagasinet Kicker at han ikke snakker med Erik Mykland lenger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Peter Pacult har snudd trenden i München-laget, som nå har vunnet fem strake kamper. Snuoperasjonen har stort sett foregått uten Erik Mykland på banen. Det anerkjente tyske fotballmagasinet Kicker skriver i sin nettutgave at en av hemmelighetene bak Pacults suksess er at han styrer med jernhånd. Og de trekker fram behandlingen av Myggen som kroneksempelet på dette:

- Når noen ikke identifiserer seg med klubben, får han ingen ny sjanse. Man må ikke bare være på treningene, men vise seg, presse seg fram. Det nytter ikke med halv maskin i Bundesliga, sier Pacult til Kicker - med klar adresse Erik Mykland, Norwegen.

Pacult sier at han har gitt opp å føre samtaler med Myggen:

- Han er jo ingen ung spiller lenger. Dem kan og må man forklare enkelte ting for, sier 1860 München-treneren.

Konflikten spisset seg da Myggen ikke møtte opp til hjemmekampen mot Energie Cottcus forrige helg. Myggen var ikke i troppen, og ble hjemme i stedet for å sitte på tribunen.

- Hvis han ikke lenger har interesse for klubben eller laget, så får han si det, sa Pacult til tysk presse da.

Fædrelandsvennen skrev forrige uke at Myggen ikke ønsket å forlate klubben, men at han var innstilt på å kjempe seg inn på laget igjen. Det ser vanskelig ut etter siste utspill fra treneren.

(Dagbladet.no)

TATT AV:</B> Erik Mykland i duell med Borussia Mönchengladbachs Ivo Ulich 28. november. Etter en halvtime ble Myggen plukket av banen. - Alle som forstår seg på fotball skjønner hvorfor jeg gjorde det, sa trener Peter Pacault da.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer