Myggens comeback

Se Erik Mykland spille fotball igjen!

KRISTIANSAND (Dagbladet.no): Dagbladet inviterte til stjernetreff på festivalcampingen på Eg utenfor Kristiansand sentrum i ettermiddag. Og da var det duket for en av norsk fotballs største helters comeback på banen.

Erik «Myggen» Mykland storkoste seg i varmen, løp, taklet, og nikket (!). Flere av de mange tilskuerne som hadde benket seg rundt sandfotball-stadionet på Eg løp bort til Myggen for å fortelle hvor mye de fortsatt elsker ham.

Og Myggen takket og smilte. For selv om ballen fortsatt er like rund som da han fortsatt spilte fotball, var underlaget annerledes. Dermed ble det så som så med finspillet også.

 - Det ultimate comebacket, Erik?

- Ja, svarer han Dagbladet.no og gliser.


Kampen


Myggen hadde med seg flere kjendiser på laget Cryptonites.  Blant annet var håndball-landslagsstjerna Håvard Tvedten, humorkongen Harald Eia, og Hammarby-proffen Petter Furuseth Olsen med Myggen. De møtte et All Star-lag fra sandfotballturneringen Dagbladet arrangerer på festivalcampen.

Vant gjorde de også. På straffekonk etter en farse av en kamp.

- Det viktigste var at vi vant, gliste Cryptonites-spiller og Dagbladets sponsorsjef Erik Wattne etter matchen.

SETT HAM FØR? Erik Mykland benyttet Quartens første solskinnsdag til å spille sandfotball på Quart-campen. Foto: Eirik Helland Urke
SETT HAM FØR? Erik Mykland benyttet Quartens første solskinnsdag til å spille sandfotball på Quart-campen. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer
I MYGGEN-FORM: Harald Eia var veldig inspirert i oppvisningskampen på Eg i dag.