Myhre åpner for Spurs

Thomas Myhre utelukker ikke at han blir Tottenham-spiller. - Jeg bestemmer meg i løpet av kort tid, sier 27-åringen til Dagbladet.no.

Everton og Tottenham er enige om pris. Ifølge Evertons offisielle hjemmeside er overgangssummen satt til cirka 10 millioner kroner. Nå er det opp til Norges landslagskeeper.

- Det har vært mange telefoner de siste dagene. Jeg har selv snakket med Glenn Hoddle, sier Myhre.

For Myhre blir det en avveining. Han er langt fra laget i Everton, men har bare ett år igjen av kontrakten. Neste sommer kan han gå gratis til en annen klubb.

Back-up

Tottenham har allerede en solid sisteskanse i Neil Sullivan. Spurs-manager Hoddle er i første omgang på jakt etter en solid back-up for den skotske landslagskeeperen. Det kan bli Norges nummer 1.

- Jeg vil i utgangspunktet spille førstelagsfotball, men jeg må se på alternativene. Her i Everton er jo situasjonen helt låst, sier Myhre.

Selv om han har fått lovnader av Hoddle om at det er mulig å konkurrere, er det liten tvil om at han drar til Tottenham som andrevalg.

- Sullivan står sterkt der nede. Han hadde en god sesong i fjor og har gjort det bra i England i flere år, sier Myhre.

3 år

Nå er spørsmålet om Myhre setter signaturen sin på Tottenham-papiret. Og eventuelt hvor lang kontrakten blir.

- Jeg har ikke fått snakket med agenten min i dag, men jeg tror eventuelt det er snakk om en treårsavtale, sier mossingen til Dagbladet.no.

Sier Myhre ja til Tottenham, blir han lagkamerat med Steffen Iversen og Øyvind Leonhardsen. Fra før har Erik Thorstvedt, Espen Baardsen og Frode Grodås vært norske keepere i Tottenham.

<B>TIL TOTTENHAM? Thomas Myhre må regne med å sitte litt på benken dersom han sier ja til Tottenham.