Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myhre benekter Brann-interesse

Vil ikke navngi interesserte klubber.

LONDON (Dagbladet.no): Brann og fire andre norske klubber skal ha tatt kontakt med Sunderland-keeper Thomas Myhre, meldte Bergens Tidende tidligere i dag.

I kveld benekter landslagskeeperen å ha navngitt Brann som en av de fem. Og han vil ikke ut med navn på noe norske lag som har tatt kontakt.

- Jeg har verken avkreftet eller bekreftet noen klubber, sier Myhre til Dagbladet.no.

31-åringen er bosmanspiller neste sommer, da går kontrakten med Sunderland ut. Allerede fra nyttår kan han forhandle seg fram til en kontrakt med ny klubb.

Men helst skal Myhres arbeidsgiver neste ikke være norsk.

- I utgangspunktet vil jeg fortsette ute. Det har vært folk som har forhørt seg der også, sier Myhre.

Akkurat nå er han en lykkelig Sunderland-keeper. Takker være skade på førstevalg Mart Poom har nordmannen stått fem kamper på rad.

Han har ikke noe å utsette på manager Mick McCarthy, som rett og slett ikke har råd til å ha to landslagskeepere på lønningslista i den nest øverste divisjonen.

- Han har vært helt suveren, jeg har et godt forhold til ham, sier Myhre.

Og hvem vet, Sunderland ligger på fjerdeplass i The Championsship. Dermed har klubben sjanser til å rykke opp til lukrative Premier League igjen.

- For alt jeg vet kan det hende jeg blir i Sunderland, selv om det er usannsynlig, sier Myhre.

<B>HAR IKKE NAVNGITT BRANN:</B> Thomas Myhre er Bosman-spiller til sommeren og flere klubber skal være interessert i landslagskeeperen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media