Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myhre ble helten

Everton- Bolton 3- 2. Thomas Myhre og Duncan Ferguson var de to største heltene i Everton-garderoben etter tre poeng mot Bolton. Skotten nikket inn tre mål, nordmannen reddet viktige poeng med en kanonredning rett før slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg fikk så vidt en finger på skuddet fra Nathan Blake. Gutta var kjempehappy etter kampen, og mente det var årets redning, forteller en småstolt Thomas Myhre.

- Jeg kjente med en gang at det var en bra redning. Det var bare utrolig deilig.
Redningen var en aldri så liten hevn for to baklengs på 60 sekunder like før pause - begge ganger i samme vinkel.

- Det sa bare pang-pang før pause. Jeg kunne kanskje tatt deres første mål, men på den andre var jeg sjanseløs. Den tredje gangen de prøvde seg i den vinkelen var jeg heldigvis på plass, sier Myhre til Dagbladet.

Før Myhre viste fram sine tigerkunster i buret hadde Duncan Ferguson vært dagens mann på Goodison Park.

Mens nordmannen har det i henda har skotten det i hodet - fotballkvalitetene altså. I sin første kamp som kaptein nikket Ferguson like godt inn tre mål.

- Vi spilte virkelig bra. Stemningen var helt sinnssyk, og ved siden av debuten var nok dette det største jeg har opplevd her borte, sier Myhre.

  • Bolton-manager Colin Todd hadde følgende kommentar om spillerne som sørget for et poengløst besøk i Liverpool: - Ferguson er trolig den beste hodespilleren i Premier League. Myhre gjorde en verdensklasse-redning. Det hindret oss i å utlikne.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!