Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myhre brakk beinet

Sesongen er over for Thomas Myhre (25). Everton-keeperen brakk den høyre ankelen under landslagets trening i dag, og han må regne med å gå med gips i seks uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skaden betyr at landslagssjef Nils Johan Semb må greie seg uten sitt førstevalg mellom stengene i EM-kvalifiseringskampene mot Georgia på Ullevaal søndag og mot Albania i Tirana 5. juni. Heldigvis slipper Myhre å gå gjennom noen operasjon.

- Den ytre ankelknoken er røket tvers av. Bruddet står helt perfekt, så behandlingen er gips. Det vil ikke ødelegge noe for Thomas i forhold til sesongen i England, sier landslagslege Lars Engebretsen til NTB.

Det fatale skjedde mot slutten av økten på NSB-banen på Alnabru. Everton-keeperen gikk i duell med en av de andre spillerne. Han landet forkjært, med beinet under seg, og ble liggende igjen med store smerter i den høyre ankelen. Engebretsen tok Myhre under behandling med en gang og fikk iset ned skadestedet.

Deretter ble Myhre båret ut av NBSs treningsbane på Alnabru av keepertrener Erik Thorstvedt og kjørt til røntgenundersøkelse ved Ullevål sykehus. Der ble bruddet konstatert.

- Slike skader er ikke vanlig for keepere. Dette var bare uflaks, sier Lars Engebretsen.

(NTB)