Myhre er Charltons førstekeeper

Han får bare ikke spille.

(Dagbladet.no): Thomas Myhre satt på benken mot Manchester U igjen i går kveld. Der han også satt i serieåpningen mot West Ham lørdag.

Scott Carson foretrekkes i Charlton-buret, og den innleide Liverpool-keeperen fikk skryt selv med tre baklengs mot United i går.

- Scotty spilte strålende i kveld, sier manager Ian Dowie til Charltons offisielle hjemmeside.

Og forklarer litt av grunnen til at Myhre ikke får stå.

- Men jeg har to førstekeepere i denne klubben. Jeg har stor respekt for Thomas, jeg verdsetter ham høyt. Men Scott er den som får sjansen for øyeblikket, sier Dowie.

Myhre antydet overfor TV 2 tirsdag kveld at han tar vrakingen i Charlton tungt. Mossingen vurderer å bytte klubb, og tar det for gitt at hans nordirske sjef ikke  så praktkampen mot Brasil i forrige uke.

- Nei, jeg tror ikke det. Og vi går en veldig viktig høst i møte. Sånn sett så var det ikke helt gunstig det som skjedde med meg her, sa Myhre.

VRAKET ETTER STORKAMP: Thomas Myhre leverte en kanonkamp mot Brasil. I Charlton er han vraket i sesongens to første kamper. Foto: Scanpix
VRAKET ETTER STORKAMP: Thomas Myhre leverte en kanonkamp mot Brasil. I Charlton er han vraket i sesongens to første kamper. Foto: Scanpix Vis mer
DOWIE SKRYTER AV CARSON: Scott Carson slipper her inn Uniteds førset scoring i går kveld.