Myhre erkjenner at Charlton er kjedelige

0-0 i seks av de ni siste kampene-

(Dagbladet.no): I kveld spiller Charlton for en mulig semifinale i FA-cupen når de møter Middlesbrough i omkampen på bortebane. Det endte 0-0 på The Valley for drøyt to uker siden - slik resultatet har blitt i seks av de ni siste kampene til Charlton.

I serien har London-laget totalt scoret 37 mål på 33 kamper.

- Det er opplagt at man som tilskuer ønsker å se mål. Vi har ikke akkurat scoret for mye i det siste, sier Myhre til Sky Sports.

Han har vært blant sitt lags aller beste spillere denne sesongen, og har gått fra å være benkesliter til å bli manager Alan Curbishleys soleklare førstevalg mellom stengene.

Lagkameratene har ikke hatt en tilsvarende formutvikling.

- Vi må snu den dårlige trenden, for hvis du ser på laget nå, er det generelt ikke så mye kreativitet som tidligere i sesongen, fastslår han.

Ettersom kvartfinalen skal avgjøres i kveld blir det garantert ikke 0-0 på Riverside. Myhre har tidligere beskrevet FA-cupen som en unik sjanse til å vinne noe som fotballspiller.

- Når du er 32 og forbereder deg på kvartfinale i FA-cupen med Charlton, så skjønner du at du har en unik sjanse. Det er begrenset hvor mange flere muligheter du får, sa landslagskeeperen til Dagbladet før den første kvartfinalen.

Fra før av har han nemlig bare en førsteplass i engelsk 1. divisjon samt et dansk seriemesterskap å vise til.

- FA-cupen er kanskje det største jeg kan vinne i min alder, sier Myhre.

<B>HÅPER PÅ MÅL:</B> Thomas Myhre har vært bunnsolid for Charlton, men framover på banen har laget slitt tungt den siste tiden. I kveld spiller de for semifinaleplass i FA-cupen.