Myhre får sjansen i dag

Liverpool nekter Carson å spille.

• Følg dagens kamper i FA-cupen på http://live.dagbladet.no fra kl 13.30.

(Dagbladet.no): Thomas Myhre ga denne uka Charlton-manager Alan Pardew beskjed om at han ønsker seg vekk fra klubben. Norges landslagskeeper har fått minimalt med spilletid denne sesongen, men i dagens FA-cupkamp mot Nottingham tyder alt på at Myhre får sjansen.

Førstekeeper Scott Carson - som er lånt ut fra Liverpool - nektes nemlig å spille FA-cup for Charlton.

- Liverpool ba oss om å ikke bruke ham, sier Alan Pardew til klubbens hjemmeside.

- Selv om han er her på lån ut sesongen, tror jeg det ville vært flaut for dem om de havnet i en nødsituasjon og for eksempel skulle spille FA-cupfinale, uten å ha Scott tilgjengelig. Så de ba oss om å ikke bruke ham, og det vil vi heller ikke gjøre, sier han.

Sist gang Myhre var i aksjon for Charlton var mot nettopp Liverpool 16. desember. Det ble ingen hyggelig opplevelse for nordmannen, som måtte hente ballen ut av nettet tre ganger.

SPILLER MOT FOREST: Thomas Myhre ønsker seg vekk, men får en sjelden sjanse når Charlton møter Nottingham Forest på bortebane i FA-cupens 3. runde. Foto: REUTERS
SPILLER MOT FOREST: Thomas Myhre ønsker seg vekk, men får en sjelden sjanse når Charlton møter Nottingham Forest på bortebane i FA-cupens 3. runde. Foto: REUTERS Vis mer