Myhre følte seg lurt av Dowie

- Han var uærlig med meg.

(Dagbladet.no): Like før Premier League-sesongen startet i august i fjor, hentet Charlton-manager Iain Dowie inn Scott Carson på lån fra Liverpool. Thomas Myhre, som følte plassen mellom stengene var sikker, fikk plutselig en sterk konkurrent på keeperplassen.

Før åpningskampen mot West Ham sa Myhre følgende til Dagbladet.no:

- Han (Dowie) må velge det han mener er best, men jeg må ha tro på egne ferdigheter. Jeg er ikke bekymra, men jeg blir forbanna om jeg blir satt på benken. Jeg forholder meg til at jeg løper ut på Upton Park klokka 15 på lørdag.

Det Myhre ikke visste var at Carson hadde kontraktsfestet at han skulle spille. Dermed ble Myhre vraket, og fikk bare sporadiske sjanser i cupen eller da Carson var forhindret fra å spille.

Carson hadde klausul

Nå tar han et kraftig oppgjør med Iain Dowie, som for øvrig fikk sparken i Charlton før jul.

I dagens papirutgave av Dagbladet svarer Myhre slik på spørsmål om hva som er hans største nedtur:

- Det siste som skjedde i Charlton var ikke hyggelig. Da Charlton hentet Carson, ringte Iain Dowie meg og fortalte at han ikke hadde bestemt seg for hvem som var førstevalg. Jeg var med landslaget, og trodde jeg skulle spille første kamp for Charlton da jeg kom tilbake. Det han ikke fortalte var at Carson hadde en klausul i kontrakten som sa at han skulle spille. Han var uærlig med meg, og sånn setter jeg ikke pris på, sier Myhre.

FØRT BAK LYSET: Da Iain Dowie ringte Thomas Myhre før seriestart og informerte om at Scott Carson var hentet til klubben, sa han ingenting om at Carson hadde en klausul i kontrakten som sa at han skulle spille. Foto: Keith Hammett
FØRT BAK LYSET: Da Iain Dowie ringte Thomas Myhre før seriestart og informerte om at Scott Carson var hentet til klubben, sa han ingenting om at Carson hadde en klausul i kontrakten som sa at han skulle spille. Foto: Keith Hammett Vis mer

Til sommeren returnerer landslagskeeperen til Viking. Han har et lite håp om å få komme før seriestart.

- Men siden Charltons siste kamp er mot Liverpool, og Scott Carson ikke kan stå da, tviler jeg på at det går, sier Myhre.

Les hele intervjuet med Thomas Myhre i dagens papirutgave av Dagbladet.

Myhre følte seg lurt av Dowie
<B>HAR STORSPILT:</B> Scott Carson har kanskje vært Charltons beste spiller denne sesongen.