Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myhre fortsatt skadd

Landslagstrener Erik Thorstvedt avskriver Thomas Myhre til kampene mot Skottland og Bosnia i høst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sunderland-keeper Myhre opererte venstre lår i mars. Fire måneder etter er 29-åringens skade fortsatt ikke leget. Ifølge Sunderlands hjemmeside var nordmannen én av to spillere på skadelista da klubben startet opptreningen til ligastart i forrige uke.

Det bekreftes også av landslagets keepertrener Erik Thorstved.

- Han trener ikke for fullt og går fortsatt til behandling, sier Thorstvedt til Dagbladet.no.

Ute til jul?

Dermed er utsiktene dårlige for at Myhre kan utfordre Frode Olsen, Erik Holtan eller Espen Johnsen om målvaktplassen når Norge møter Bosnia borte i den viktige EM-kvaliken 6. september.

Også privatlandskampen mot Skottland 20. august kommer alt for tidlig.

- Jeg tviler på at han rekker det. Dette tar lang tid, og han må få den tida han trenger. Hvis det blir juletider før han er frisk, så må han få den tida, sier Thorstvedt.

Myhre ble skadd i oktober i fjor og har bare spilt halvannen kamp for Sunderland. At det er venstrelåret som er operert gjør det enda verre med tanke på snarlig spill.

- Det er foten han sparker ut med, og i dagens fotball må du gjøre det ofte. Derfor må han være helt bra, sier Thorstvedt.

Gjelder karrieren

Keepertreneren har hele tiden holdt kontakten med den tidligere Everton- og Besiktas-proffen, som i vår fikk beskjed om at han kan forlate Sunderland gratis to år før kontrakten løper ut.

- Dette gjelder karrieren hans. Tida vil vise når han er tilbake, og man får ikke vite før om lang tid om skaden er helt bra, sier Semb-assistenten.

(Dagbladet.no)

UAKTUELL:</B> Erik Thorstvedt regner ikke med Thomas Myhre på landslaget framover.