Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myhre har gått skadd en måned

Fikk kortisonsprøyte i går. Håper å rekke Serbia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Landslagskeeper Thomas Myhre hangler og måtte sette en sprøyte med kortison onsdag kveld.

- Jeg har ikke trent skikkelig på nesten en måned, sier Myhre til VG.

Det er den venstre ankelen som har irritert Charlton-keeperen. Skaden har ikke vært verre enn at han har kunnet sittet på reservebenken som normalt.

Men noe måtte gjøres da han måtte gå av treningsfeltet etter 10 minutters spill tirsdag. I går kveld fikk han satt en kortisonsprøyte på sykehuset.

- Det er deilig å bli kvitt det. Dette er ingen alvorlig skade, og jeg håper å rekke landskampen mot Serbia 15. november, sier Myhre. 

(NTB)

HÅPER PÅ SERBIA-KAMPEN: Thomas Myhre har vært plaget med en vond ankel siden landskampen mot Hellas. Etter en kortisonsprøyte i går kveld, håper han å rekke neste landskamp mot Serbia 15. november. Foto: Scanpix
HÅPER PÅ SERBIA-KAMPEN: Thomas Myhre har vært plaget med en vond ankel siden landskampen mot Hellas. Etter en kortisonsprøyte i går kveld, håper han å rekke neste landskamp mot Serbia 15. november. Foto: Scanpix Vis mer