Myhre holdt nullen

Thomas Myhre var tilbake i Everton-målet da laget gikk videre i cupen. David Beckham ordnet United-seier mot Middlesbrough i dagens eneste Premier League-kamp.

Etter seks måneder i kulda var Thomas Myhre endelig inne i Everton-varmen igjen. Mossingen spilte fra start i ettermiddagens cupkamp mot Preston. Og det ble et hyggelig comeback for Myhre: Nordmannen hadde flere fine redninger og holdt nullen. Scoringene av David Unsworth og Moore holdt dermed til avansement for blåtrøyene.

Norman fra start

For Runar Norman startet ettermiddagen bra, men det endte ikke fullt så hyggelig. Den tidligere LSK-spilleren spilte fra start for første gang i Coventry. Og han markerte seg raskt i den lyseblå trøya.

Norman gjorde et glitrende forarbeid til 1-0-målet. Unggutten fra Harstad vippet ballen over sin oppasser og nikket ballen ned i beina til Cedric Roussel. Belgieren ekspederte ballen i nettet.

Roussel la på til 2-0 bare seks minutter seinere. Denne gangen med panna.

Charlton laget spenning igjen da John Robinson reduserte fem minutter før pause. På overtid i første omgang utliknet Charlton. Andre omgang så ut til å ende målløs. Men tre minutter før slutt satte Andy Hunt inn 3-2.

Dagens bombe i FA-cupen: Andredivisjonslaget Gilingham slo Premier League-laget Sheffield Wednesday 3-1.

United-seier

Manchester United så lenge ut til å gå på en smell hjemme mot Middlesbrough. Men noen minutter før slutt kunne David Beckham glede de 61000 tilskuere på Old Trafford.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Beckham mottok ballen innenfor sekstenmeteren og sendte avgårde et løst skudd. Men takket være svak opptreden av Boro-keeper Schwarzer havnet læret i nettet. United gikk dermed til topps på tabellen.

Middlesbrough misset tidligere i andre omgang på et straffespark. Juninho ble felt, men tok sjøl straffa som ble reddet av Mark Bosnich.

Stillingen ved pause:

FA-cupen, 5. runde:

Coventry - Charlton 2-3

Co: Roussel (15, 21). Ch: Robinson (40), Newton (45), Hunt (87).

Runar Normann spilte 78 minutter for Coventry.

Cambridge - Bolton 1-3

C: Benjamin (30). B: Taylor (53,75), Gudjohnson (86).

Everton - Preston 2-0

E: Unsworth (64), Moore (90).

Thomas Myhre sto i mål for Everton.

Fulham - Tranmere 1-2

F: Coleman (18). T: Allison (9), Kelly (60).

Gillingham - Sheff Wed 3-1

G: Saunders (70), Thomson (72), Southall (82). S: Sibon (27).

Petter Rudi startet på benken.

Premier League:

Manchester U - Middlesbrough 1-0 MU: Beckham (87).

Ole Gunnar Solskjær spilte de siste 10 minuttene for United. Henning Berg var ikke med i troppen.