Myhre ikke enig med Sunderland

Keeper på klubbjakt.

SAS-HOTELLET (Dagbladet.no:) Thomas Myhre (31) mistet sesongavslutningen i Sunderland på grunn av en muskelstrekk i brystet. Den gjør at han har vondt for å kaste seg og kaste ut ballen.

På grunn av den spiller han heller ikke kveldens treningskamp mot Costa Rica.

Og skaden er kommet kanskje det verst mulige tidspunktet. Kontrakten med Sunderland er nemlig gått ut, og han har ikke skrevet under på en ny ennå.

- Jeg er jo for så vidt fri på markedet, men jeg er i en dialog med Sunderland, sier keeperen til Dagbladet.no.

Trener seg opp i Oslo

Det er 5-6 uker siden Myhre begynte å slite med muskelstrekken. Først nå har han fått en skikkelig diagnose, og han trener derfor lett og blir stadig bedre.

Selv om han mister kveldens kamp har han store forhåpninger om å rekke Italia-kampen.

- Jeg tror det skal gå bra, og blir i Oslo for å trene mot den kampen, sier han.

HÅPER PÅ NY SJANSE I PREMIER LEAGUE: Thomas Myhre og nyopprykkede Sunderland har ennå ikke kommet fra til en løsning. Myhre er bosmanspiller. Foto: SCANPIX
HÅPER PÅ NY SJANSE I PREMIER LEAGUE: Thomas Myhre og nyopprykkede Sunderland har ennå ikke kommet fra til en løsning. Myhre er bosmanspiller. Foto: SCANPIX Vis mer

- Alene eller sammen med en klubb?

- Jeg kjenner jo både Henning (Berg, red.anm.) og Kjetil (Rekdal, red.anm.) godt, så det kan hende jeg får blitt med hos dem.

Vil bli i Sunderland

Sunderland er kommende sesong tilbake i det gode selskap i England. Det har Thomas skikkelig lyst til å være med på.

- Premier League frister selvfølgelig, og manageren sier han vil beholde meg. Men vi har ikke blitt enige ennå, sier 31-åringen.

Han ønsker ikke å utdype hva som har gjort at han ennå ikke har signert, men sier det ikke har noe med pengekrav fra hans side å gjøre. De har så ikke kommet så langt ennå at noe kontraktforslag har blitt lagt på bordet.

Det er også andre klubber som har Myhre på blokka si, og derfor er det dumt at han er skadet nettopp nå.

- Hvor lenge kan du vente før du får en avklaring?

- Det er ett fett så lenge det skjer før sesongen starter igjen. Jeg har ikke satt noen tidsfrist. Det kan skje når som helst.