Myhre kjøpte Ferrari

Landslagskeeper Thomas Myhre har realisert guttedrømmen og blitt eier av en Ferrari til den nette sum av to millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Everton-keeperen er nyoperert og tilbringer tida hjemme i Moss. Tida går blant annet med til å prøvekjøre den nye bilen - en Ferrari 360.

- Jeg har aldri hatt sportsbil før. Det har gitt mersmak - selv om Ferrarien ikke er laget for norske veier og fartsgrenser. Jeg må begrense meg når jeg kjører. Ellers ryker både det ene og andre, sier Thomas Myhre til Rogalandsavis.

Myhre tar med seg Ferrarien til England når han reiser tilbake etter hofteskaden. Han er ikke spilleklar før om fem-seks uker.

- Jeg håper å få prøvd Ferrarien skikkelig ut på en bane i England, sier han.

Landslagskollega Ronny Johnsen kjøpte samme type bil for kort tid siden.

Thomas Myhre er fortsatt usikker på hvor han skal spille når han blir skadefri. 1. divisjonslaget Sheffield Wednesday er en av klubbene som skal være interessert i den norske EM-keeperen.

- Ifølge nettstedet Teamtalk har Everton satt ned prisen på meg til en halv million pund. Jeg tviler på at det er riktig, men det ville vært gledelig dersom det stemmer. Everton-manageren har lovet å hjelpe meg bort fra klubben, sier Myhre til avisa.

(Dagbladet.no)

>

FERRARI: Everton-keeper Thomas Myhre er nyoperert, og tilbringer tida hjemme i Moss med å prøvekjøre den nye bilen - en Ferrari av denne typen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer