Myhre klamrer seg til håpet

Men fotballkarrieren kan være i fare.

Landslagslege Thor Einar Andersen har sett nærmere på ryggskaden til Viking-keeperen etter en MR-undersøkelse.


- Konklusjonen er den samme som vi har kommet fram til i Viking. Vi vet det er muskelfestene i ryggen som skaper problemet. Nå jobber vi med å finne ut hvordan skaden kan leges best mulig, sier Myhre til Aftenbladet.no.

35-åringen snakket mandag med landslagslege Andersen, og han setter nå sin lit til Vikings medisinske apparat.

- Denne evalueringen er i de beste hender. Jeg har rådført meg med den beste tilgjengelige medisinske ekspertisen, så skal vi i nærmeste framtid ta en avgjørelse på hva som er den beste måten å behandle denne skaden på, sier Myhre.

Viking-keeperen pådro seg ryggskaden for første gang mot slutten av 2005-sesongen for Sunderland.

- Vi må finne en prognose som gjør at dette ikke bare fungerer i to uker før jeg så er ute i seks uker igjen, sier Myhre, som bare har spilt ni av 25 seriekamper for Viking denne sesongen.

Til tross for at han er innstilt på å gjøre et forsøk på comeback, innser den tidligere landslagskeeperen at enden på visen kan være at han må legge opp.

- Det er ingen garanti for at dette går bra. Det viser sesongen i år. Jeg har ikke gitt opp helt ennå. Jeg føler ikke det er riktig å gi meg nå. Vi er alle innforstått med å prøve for å løse dette problemet, sier Myhre.

(NTB)
USIKKER: - Nå jobber vi med å finne ut hvordan skaden kan leges best mulig, sier Thomas Myhre. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
USIKKER: - Nå jobber vi med å finne ut hvordan skaden kan leges best mulig, sier Thomas Myhre. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer
Myhre klamrer seg til håpet