Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myhre reddet straffespark

Men tapte 3-1 mot gamleklubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Everton-Charlton 3-1.

Thomas Myhre voktet buret for Charlton på sin gamle hjemmebane Goodison Park i dag.

Allerede etter drøye åtte minutter reddet den norske landslagskeeperen straffespark fra James Beattie, men Everton-spissen satte returen i mål.

Charlton slo tilbake i det 18. minutt. Luke Young la inn fra høyre, og Shaun Bartlett flikket videre. Fra utkanten av straffefeltet banket Matt Holland inn utlikningen.

Duncan Ferguson startet sin første ligakamp for Everton siden starten av november. Fire minutter før pause ble han felt av Jonathan Fortune, og fikk frispark 30 meter fra mål.

Mikel Arteta tok frisparket tidlig, og Tim Cahill headet i mål via tverrliggeren.

Cahill økte Evertons ledelse til 3-1 etter 59 spilte minutter. Igjen var det et frispark fra Arteta som fant veien til Cahills hode. Denne gangen headet han ned, men nok en gang uetnfor Thomas Myhres rekkevidde.

Et kvarter før slutt sendte Cahill ballen i nettet for tredje gang i kampen, men dommer Uriah Rennie annulerte scoringen for holding, noe som ikke var mulig å se på TV-reprisene, skriver SportingLife.com.

Det ble altså ikke noe hattrick på Everton-spilleren, men med to mål og seier på hjemmebane er han sikkert fornøyd med starten på 2006 uanset.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!