HEKTET: Som i OL (bildet), endte slalåmfinalen i verdenscupen i Garmisch-Partenkirchen med at Lars Elton Myhre hektet og kjørte ut.Foto: SCANPIX/REUTERS/Leonhard Foeger
HEKTET: Som i OL (bildet), endte slalåmfinalen i verdenscupen i Garmisch-Partenkirchen med at Lars Elton Myhre hektet og kjørte ut.Foto: SCANPIX/REUTERS/Leonhard FoegerVis mer

Myhre satset alt og kjørte ut

Ingen suksess i slalåmfinalen i Garmisch.

|||Lars Elton Myhre satset alt i kampen om en topplassering i slalåmrennet i Tyskland lørdag. Det endte med at han kjørte ut.

- Jeg prøvde å gi alt i et forsøk på å kjøre meg opp, men det gikk ikke, sa Myhre til NTB i målområdet.

Han sto skuffet igjen etter finaleomgangen. Etter første omgang lå han som nummer elleve, ett sekund bak pallen. Han hadde håp om å kjøre seg kraftig opp.

- Men jeg fikk ikke full klaff. Det var spesielt det nederste partiet jeg kunne hente tid, der var jeg god og kunne øke forspranget. Men der fikk jeg ikke kjøre, sa han.

HektetNordmannen hektet nemlig og kjørte ut midtveis.

- Jeg vet ikke helt hva som skjedde, sa han.

Fram til uhellet hadde han kjørt jevnt med rivalene. Felix Neureuther vant rennet foran Manfred Pranger og Andre Myhrer. Reifred Herbst vant til slutt slalåmcupen.

Lars Elton Myhre endte utenfor toppuljen siden han ikke var blant de ti beste lørdag.

- Det er litt kjedelig, hadde vært deilig med en god plassering her. Slalåmmessig har det vært bra i år og jeg har fått stabilisere meg. Jeg lurer rett bak førstepuljen, sa Myhre.

- Jeg skal nok komme meg dit, la han til.

(NTB)