Myhre skal styre Viking-skuta på rett kurs

Spiller mot RBK.

Ni baklengsmål på fire siste kamper er for mye for Viking. Trener Uwe Rösler vraker Kristian Nicht og setter en friskmeldt Thomas Myhre mellom stengene.

Myhre er tilbake etter ribbeinsbrist. Denne uken har han trent uten problemer og spilt to kamper for Vikings reservelag.

- Thomas er klar. Jeg har fått god rapport fra Erik Johannessen (keepertrener) og er blitt overbevist av det jeg har sett av ham i kamp og trening, sier Rösler til aftenbladet.no.

Rösler håper dirigent Myhre kan piske liv i et Viking-lag som har tapt tre av sine fire siste seriekamper.

- Dette er riktig tid å få ham inn i laget på. Laget slipper inn for mange mål, og jeg tror Thomas kan bli en viktig brikke for å få snudd denne trenden. Thomas har mye erfaring, godt overblikk og er flink til å kommunisere og veilede fra sin keeperposisjon. Jeg er overbevist om at forsvarsfireren vil være godt tjent med hans dirigering, sier Rösler.

(NTB)

DIRIGENT: Thomas Myhre er en keeper av det verbale slaget. Uwe Rösler håper den friskmeldte keeperveteranens dirigering kan løse Vikings defensive problemer. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
DIRIGENT: Thomas Myhre er en keeper av det verbale slaget. Uwe Rösler håper den friskmeldte keeperveteranens dirigering kan løse Vikings defensive problemer. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer
Myhre skal styre Viking-skuta på rett kurs