Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myhre sliter med filleskade

Alpinsko gir smerter.

SMELL: Lars Elton Myhre, her i et utforrenn Kvitfjell, har problemer med leggen.  Foto: Tor Richardsen / SCANPIX
SMELL: Lars Elton Myhre, her i et utforrenn Kvitfjell, har problemer med leggen. Foto: Tor Richardsen / SCANPIX Vis mer

|||
Lars Elton Myhre har gått skadet i ti dager. Han kaller muskelstrekken i leggen en filleskade, men sliter litt og håper å være skadefri i løpet av uken.

— Jeg fikk et slag i leggen og kneet på slalåmtrening i Sas Fee for halvannen uke siden. Det har ført til en liten kompresjon og en liten blødning i det tynne beinet inne i leggen. Egentlig er det en filleskade, men jeg sliter likevel med å bli kvitt den, sier Lars Elton Myhre til NTB.

Han reiste hjem fra treningsleiren i Mellom-Europa noen dager før verdenscupåpningen i østerrikske Sölden. Det var ikke den største krisen, for Myhre skulle uansett ikke ha vært med i storslalåmrennet der. Han kjørte ingen storslalåmrenn i fjor, og kommer nok ikke til å gjøre det denne sesongen heller.

Det er slalåm og kombinasjonen som blir Myhres prioritet i OL-sesongen, og derfor må han bli kvitt skaden i løpet av denne uken, slik at han kan innlede sesongen i verdenscuprennet i slalåm i finske Levi 15. november.

— Problemet er at det gjør veldig vondt når jeg tar på meg slalåmskoen, men jeg håper intensiv behandling på Toppidrettssenteret resten av denne uken skal gjøre meg bra, sier han.
(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media