Myhre som VM-keeper!

Dagbladets lesere er ikke i tvil: Thomas Myhre bør bli med i Drillos VM-tropp. - En fin oppmuntring, sier Everton-keeperen.

I går kveld satt Thomas Myhre foran fjernsynsskjermen da Drillos spisset VM-formen mot Belgia. Men neste gang Norges ball-helter skal i aksjon, bør mossingen være med.

Det mener i alle fall storparten av dem som ringte Dagbladet i går for å gi Egil Olsen gode råd om keeper-valg.

- Det er veldig koselig å høre, sier Myhre.

Selv om han naturligvis er fullt klar over at det er Drillo - og ikke Dagblad-leserne - som deler ut VM-billetter, smaker det godt med støtte fra publikum.

- Nordmenn følger godt med og involverer seg i landslaget, særlig nå før et VM. Derfor er det en fin oppmuntring at folk synes jeg fortjener en plass i landslagstroppen, sier Thomas.

Engasjement

Myhres keeper-innsats etter han kom til Everton denne sesongen er blitt lagt merke til både i England og i Norge. Så gjenstår det å se om Drillo mener det er nok til sommer-opphold i Frankrike.

- Jeg får konsentrere meg om å fortsatt gjøre en god jobb i Everton. Det er det eneste jeg kan bidra med i diskusjonen om VM-troppen. Men jeg har i alle fall klare ambisjoner og gode forhåpninger om å få være med til Frankrike, sier Myhre.

Håpet på Belgia-tur

Og skal han være helt ærlig, øynet han også muligheten til å se gårsdagens kamp mot Belgia fra en annen posisjon enn tv-stolen.

- Jeg må innrømme at jeg hadde visse forhåpninger om å bli tatt ut i troppen til den kampen. Men sånn er dette gamet. Jeg er fortsatt veldig fersk i landslagssammenheng, og kan ikke gjøre annet enn å vente tålmodig på at min sjanse skal komme.

- Forhåpentligvis skjer det før VM er over, sier Thomas Myhre.