Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myhre starter mot Arsenal

Gjør Solskjær comeback?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • Full runde i Premier League, følg kampene på våre live-sider.

  (Dagbladet.no): Thomas Myhre skrev ny kontrakt med Charlton rett før jul, og det ser ut til å betale seg umiddelbart. I dagens London-oppgjør mot Arsenal, står Myhre i mål fra start.

  Mens Myhre starter, står Morten Gamst Pedersen over Blackburns kamp mot Middlesbrough.

  Det blir den første kampen landslagsvingen står over siden han fikk sjansen mot Cardiff i januar.

  - Manageren ønsker å hvile meg foran resten av juleprogrammet. Men det er klart at jeg spiller igjen onsdag, skriver Gamst Pedersen i en SMS-melding til Nordlys.


  Solskjær på benken?
  Mens Gamst står over, kan det være duket for Ole Gunnar Solskjærs A-lagscomeback.

  Manchester United-manager sir Alex Ferguson har sagt at nordmannen kan være tilbake i løpet av jula, og sjøl om Solskjær ikke er i troppen til ettermiddagens kamp mot West Bromwich, skriver BBC at angrepsspilleren muligens blir å finne på benken.


  Owen på Anfield
  Chelsea tar imot Fulham kvarteret etter at Charlton - Arsenal starter, og hjemmelaget sliter med sin venstreside. Også Fulham har et førstelagsspillere på skadelista.

  En av dagens godbiter er Liverpool - Newcastle. Michael Owen returnerer til Anfield for første gang siden han forlot klubben, og det blir spennende å se hvordan spissen blir mottatt.

  De andre kampene i kveld er Tottenham - Birmingham, Portsmouth - West Ham, Sunderland - Bolton og Wigan - Manchester City, før det hele rundes av med Aston Villa - Everton 18.15.

  Du kan følge alle kampene på våre live-sider.
MED IGJEN? Ole Gunnar Solskjær nærmer seg Manchester United-comeback.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!