Myhre starter mot Arsenal

Gjør Solskjær comeback?

 • Full runde i Premier League, følg kampene på våre live-sider.

  (Dagbladet.no): Thomas Myhre skrev ny kontrakt med Charlton rett før jul, og det ser ut til å betale seg umiddelbart. I dagens London-oppgjør mot Arsenal, står Myhre i mål fra start.

  Mens Myhre starter, står Morten Gamst Pedersen over Blackburns kamp mot Middlesbrough.

  Det blir den første kampen landslagsvingen står over siden han fikk sjansen mot Cardiff i januar.

  - Manageren ønsker å hvile meg foran resten av juleprogrammet. Men det er klart at jeg spiller igjen onsdag, skriver Gamst Pedersen i en SMS-melding til Nordlys.


  Solskjær på benken?
  Mens Gamst står over, kan det være duket for Ole Gunnar Solskjærs A-lagscomeback.

  Manchester United-manager sir Alex Ferguson har sagt at nordmannen kan være tilbake i løpet av jula, og sjøl om Solskjær ikke er i troppen til ettermiddagens kamp mot West Bromwich, skriver BBC at angrepsspilleren muligens blir å finne på benken.


  Owen på Anfield
  Chelsea tar imot Fulham kvarteret etter at Charlton - Arsenal starter, og hjemmelaget sliter med sin venstreside. Også Fulham har et førstelagsspillere på skadelista.

  En av dagens godbiter er Liverpool - Newcastle. Michael Owen returnerer til Anfield for første gang siden han forlot klubben, og det blir spennende å se hvordan spissen blir mottatt.

  De andre kampene i kveld er Tottenham - Birmingham, Portsmouth - West Ham, Sunderland - Bolton og Wigan - Manchester City, før det hele rundes av med Aston Villa - Everton 18.15.

  Du kan følge alle kampene på våre live-sider.
MED IGJEN? Ole Gunnar Solskjær nærmer seg Manchester United-comeback.