Myhre tar ferie etter 57. plass på Kvitfjell-trening

- Så dårlig at det ikke er noen vits å kjøre her.

AVSLUTTER SESONGEN: Lars Elton Myhre bestemte seg for at sesongen er over etter en svak trening på Kvitfjell i dag. Her i aksjon under VM i Garmisch Partenkirchen tidligere i vinter. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix
AVSLUTTER SESONGEN: Lars Elton Myhre bestemte seg for at sesongen er over etter en svak trening på Kvitfjell i dag. Her i aksjon under VM i Garmisch Partenkirchen tidligere i vinter. Foto: Cornelius Poppe, ScanpixVis mer

Lars Elton Myhre kjører ikke på Kvitfjell. Etter en svak gjennomkjøring på treningen i dag bestemte han seg for å avslutte sesongen for i år.

 - Jeg kommer selvsagt til å kjøre NM, men internasjonalt er det slutt nå. Det gikk så dårlig på denne gjennomkjøringen her i dag at det ikke er noen vits å kjøre her. Nå blir det ferie, slo Myhre fast overfor NTB.

Han tok med seg kone og barn og forlot Kvitfjell like etter at han var kommet til mål på den første offisielle treningen på en 57.-plass.

Han var 4,30 sekunder bak sveitseren Didier Cuche som var raskest på dagens trening, og Myhre så ikke noe positivt i kjøringen sin.

- Ved siden av at motivasjonen er dårlig etter denne gjennomkjøringen, sliter jeg også litt med ryggen min. Det har vært en lang og hard sesong, og den har slitt på, fortalte Myhre.

Dermed blir det bare Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud av norske kjørere som stiller på Kvitfjell. Svindal var nummer 15 på dagens trening, slått av Cuche med 1,65 sekund, mens Jansrud kjørte inn til 27.-plassen, 2,26 sekunder bak.

(NTB)