Myhre tilbake i kamp

Thomas Myhre fryktet for karrieren etter 10 måneder uten fotball. I går var han tilbake.

At det var for Sunderland-reservene mot Blackburn, og at han slapp inn tre mål, gjorde ikke gleden mindre for 29-åringen.

- Det er deilig å spille igjen. Jeg tror aldri jeg har vært ute av fotballen så lenge før. Jeg har gått ti og en halv måned uten å sette beina på en fotballbane, sier Myhre til Sunderlands offisielle hjemmeside.

Den tidligere Everton- og Viking-keeperen innrømmer han fryktet for karrieren mens han sloss med den lumske skaden i venstre lår. Han ble først skadd for Norge mot Romania i fjor.

- Det har vart så lenge at jeg på et tidspunkt tvilte på om jeg ville komme tilbake. Men jeg følte ingenting til skaden i går kveld og det var gledelig. Det var viktigst for meg, sier Myhre.

Landslagskeeperen var nervøs på de første utsparkene i reservekampen. For det var sånn han slo opp skaden mot Arsenal i fjor.

- Du føler først etter fire-fem spark at du er i orden, og du er komfortabel med å sparke lengre.

Etter 90 minutter for B-gjengen sikter Myhre seg inn på Sunderlands førsteellever i 1. divisjon.

- Jeg spilte bare tre A-lagskamper og én reservekamp forrige sesong. Jeg har nesten ikke fått sjansen til å vise hva jeg kan gjøre. Jeg håper det blir flere kamper dette året, sier Myhre.

(Dagbladet.no)

DEPRIMERT:</B> Så deppa var Thomas Myhre da han skadet venstre lår mot Romania. I går, 10 mnd senere, var han i aksjon igjen.