Myhre tilbake på Everton-trening

Thomas Myhre (27) var i dag tilbake på Everton-trening etter at FA ga klubben spesiell tillatelse til hente nordmannen tilbake fra Tranmere.

Tillatelsen var ventet, men den strider mot det engelske fotballforbundets (FA) eget regelverk. Opprinnelig kan ikke klubber hente hjem utleide spillere den første måneden.

- Everton har kontaktet oss og vi har gitt dem tillatelse til å tilbakekalle Thomas Myhre. Vanligvis kan ikke det skje før det har gått 28 dager, men målvakter regnes som unntak, sier en FA-talsmann til Evertons offisielle hjemmeside.

Bakgrunnen for Myhre-behovet er førstekeeper Paul Gerrards kneskade. I dag ble det klart at keeperen trolig er ute i minst to måneder. Fra før har Everton bare Steve Simonsen som reservekeeper.

Allerede på treninga i dag begynte tvekampen om Gerrards plass for Myhre. Ifølge BBC kommer manager Walter Smith trolig til å gi Simonsen sjansen borte mot Charlton lørdag.

Penger er uansett ingen grunn til å vrake Myhre denne gangen. Også hvis Myhre får en benkplass til helga, må Everton betale Viking rundt 1,5 mill. kroner for keeperens 80. opptreden for Liverpool-klubben.

(Dagbladet.no)

<B>TILBAKE:</B> Thomas Myhre var en suksess for Tranmere, med bare ett tap på fire kamper.