TOK PÅ SEG SKYLDA: Thomas Myhre tok ansvaret for Kongsvingers første baklengsmål, da Marcus Pedersen på kaldt og rolig vis satte ballen i tomt nett.Foto: Heiko Junge / Scanpix
TOK PÅ SEG SKYLDA: Thomas Myhre tok ansvaret for Kongsvingers første baklengsmål, da Marcus Pedersen på kaldt og rolig vis satte ballen i tomt nett.Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

Myhre tok skylda for KILs første baklengsmål

Etter kampen stresset han hjem til fødsel.

||| • Les også: Godsets unggutter senket KIL

DRAMMEN (Dagbladet): Strømsgodset — Kongsvinger 2-0.

Thomas Myhre hadde bare spilt åtte minutter tippeligafotball for sin nye klubb Kongsvinger før han måtte plukke ballen ut av nettet.

Og keeperveteranen tar skylda for baklengsmålet. En lang ball fra Godset-stopper Glenn Andersen ble headet svakt tilbake av Edier Frejd, og Marcus Pedersen lobbet den over en Myhre på halvdistanse.

- Jeg feilberegnet spretten på ballen som spretter rett opp. Edier hadde vel ikke trengt å heade den akkurat dit. Men som jeg sa i pausen, skulle jeg ikke vært der ute, sier Myhre.

- Mye tumulter Han har hatt en turbulent vinter med en dramatisk avskjed i Viking.

- Jeg har ikke spilt siden i november. Det har vært mye tumulter og jeg hadde en operasjon rett etter sesongen.

- Da er det kanskje godt å bare kunne tenke på fotball igjen, tross alt?

- Nja, jeg får ikke tenke så lenge på det. Nå venter fødsel i Stavanger og jeg må rekke et fly halv elleve. Vi vet ikke om det skjer i dag, i morgen eller i overimorgen, sier Myhre til Dagbladet.  
 
KIL-keeperen har to døtre fra før. Nå er det en liten gutt på vei.

- Det blir spennende. Men så er det også ferdig. Jeg fikk grini meg til en til, gliser Myhre.

- Fortjente en i trynetHan måtte behandles etter å ha fått et skudd i ansiktet etter en dobbeltsjanse for Strømsgodset mot slutten av kampen.

- Når jeg ikke klarer å holde ballen, fortjener jeg å få den i trynet, sier Myhre.

Kongsvinger ga Strømsgodset kamp, men klarte ikke å utnytte sjansene. Når man da i tillegg misser foran eget mål, er det vanskelig å vinne kamper.

- Godset var bedre enn oss i begge ender av banen. Og det er der det teller. Vi må tette igjen bakover, og sette sjansene våre, sier Myhre.

Og da tror sisteskansen at KIL kan gjøre de dystre forhåndstipsene til skamme.

- Laget har potensiale til å overleve i Tippeligaen. Det er en stor utfordring, men den er vi alle klare for, sier Thomas Myhre.