Myhre vil til Crystal Palace

Men bare hvis de rykker opp.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): - Framtida er like uviss ennå, sier Thomas Myhre da Dagbladet.no lurer på hvordan situasjonen er. Landslagskeeper Thomas Myhre har ikke hatt tillit mellom stengene i Sunderland på lang, lang tid, og er stadig på utkikk etter en ny klubb.

- I utgangspunktet er det ikke plass til både Mart Poom og meg i Sunderland, verken sportslig eller økonomisk, sier Myhre.

- Og jeg har lyst til å spille kamper regelmessig.

Myhre hevder han bare forholder seg til at han har et år igjen av kontrakten med Sunderland. Derfor vil han ikke si så mye om hvilke klubber som snuser på tjenestene hans.

- Nei, men det har vært bra med interesse, og det er gledelig.

Crystal Palace

Myhre var en periode utlånt til London-klubben Crystal Palace. På Selhurst Park ønsket man å knytte ham til seg på permanent basis. Men økonomien i det ble for tøff for Palace. I tillegg ønsker Myhre seg helst til en klubb i den øverste divisjonen.

Nå er situasjonen litt annerledes. For da Sunderland måtte gi tapt i playoff-semifinalen forrige uke, var det Crystal Palace som ble deres banemenn. Klubben som vil ha Myhre, og som kan gi ham spilletid, er på vei mot Premier League. Og en ekstrainntekt på minst 15 millioner pund i tv-rettigheter.

- Jeg vet at de helt sikkert skal ha en ny keeper, men om de velger unge Myhre fra Moss er uvisst, smiler landslagskeeperen.

- Men Crystal Palace er en interessant klubb om de skulle rykke opp?

- Ja, sier Myhre.

- Om de ikke rykker opp da?

- Da tviler jeg på det. Jeg tviler på om de er interesserte da.

- Men du er ikke Sunderland-spiller neste sesong om du får velge selv?

- Det er jeg ikke, og det tror jeg ikke Sunderland er interessert i at jeg er heller. Så det er gjensidig, sier Myhre til Dagbladet.no.

VIL ALLER HELST SPILLE: Men da må Thomas Myhre komme seg bort fra Sunderland.