Myhre vraket

Ikke på benken - vet ikke hvorfor.

(Dagbladet.no): Thomas Myhre fikk ikke en gang sitte på benken da Charlton i dag ble banket av Middlesbrough. Det var irske Darren Randolph som fikk den tvilsomme æren av å varme innbytterstolen som reservemålvakt for Scott Carson da laget tapte 3-1 på hjemmebane.

Manager Alan Pardew begrunnet aldri sitt valg overfor den norske landslagskeeperen.

- Vi er ikke helt sikre på hvorfor han ikke fikk være med. Han har ikke fått noen beskjed, sier Myhres rådgiver Erik Moe til Dagbladet.no.

Myhre spilte i FA-cupen mot Nottingham forrige helg, og har slitt med en lårskade siden. Hele sist uke fikk 33-åringen behandling for skaden.

- Men han ble erklært frisk og kampklar på fredag, så det skal ikke være grunnen, sier Moe.

- Derfor er Thomas overrasket.

- Situasjonen må avklares

Charlton har dermed fortsatt seks poeng opp til trygg grunn. Dersom Thomas Myhre skal unngå nedrykk kan han lite annet gjøre enn å forlate London-klubben før sluttspurten tar til.

INGEN FORKLARING: Thomas Myhre voktet buret sist helg, i FA-cupmøtet med Nottingham Forest. I dag ble han plassert på tribunen - uten forklaring. Foto: Reuters
INGEN FORKLARING: Thomas Myhre voktet buret sist helg, i FA-cupmøtet med Nottingham Forest. I dag ble han plassert på tribunen - uten forklaring. Foto: Reuters Vis mer

Og det kan fort skje. Han har tidligere uttalt at han ikke kan leve med benk - eller tribune - i Charlton.

- Situasjonen må avklares med Charlton først, før det kan skje noe på overgangsfronten. Og vi snakker sammen, sier Moe, som avkrefter at Myhre vil levere et ønske om å bli satt på transferlista.

Thomas Myhre var i kveld ikke tilgjengelig for kommentar.

Myhre vraket