Myhres nye sjef ber fansen om hjelp

Alan Pardew debuterer i kveld.

• Følg Charlton - Fulham direkte fra klokka 21.00

(Dagbladet.no): Charlton har vendt seg til Alan Pardew i håp om å redde klubben fra nedrykk. Starter han med seier mot Fulham i kveld, er det bare fem poeng opp til sikker plass - med hele 18 serierunder igjen å spille.

Pardew ber imidlertid fansen om hjelp til å klare jobben.

- Jeg kommer til å be dem om at uansett hvordan vi spiller, må de bare møte opp og gi alt de har. Vi har ni hjemmekamper på oss til å forsøke å gjøre det så utrivelig som mulig for motstanderen, sa den nyansatte manageren på en pressekonferanse på lagets treningsfelt i går.

Ber om tålmodighet

Han mener de vil trenge publikums hjelp allerede mot Fulham i kveld, og ber om forståelse og tålmodighet fra tribunen.

- Selv om vi ser forferdelige ut etter en halvtime, og ikke ser ut til å finne ut av det, må de la tvilen komme oss til gode, bønnfaller Pardew.

Ellers mener han hovedproblemet i troppen er mangel på sjøltillit. For spillerne er egentlig gode nok til mer enn 19. plass på tabellen.

Myhres nye sjef ber fansen om hjelp

De store må ta ansvar

Han vil ta av presset på spillerne og gi dem frihet, men setter samtidig press på noen av de mest høyprofilerte spillerne i troppen.

- For å vinne kamper må du stole på de store spillerne, og det er noen slike her. Jeg vil vende meg til spillere som Darren Bent, Jimmy-Floyd Hasselbaink og Marcus Bent og jeg håper å få respons fra alle spillerne, sier Pardew.

Alan Pardew fikk sparken som manager i West Ham 11. desember.

• Følg Charlton - Fulham direkte fra klokka 21.00

BER OM STØTTE: Alan Pardew ble vist fram som ny Charlton-manager i går. Han benyttet anledningen til å be fansen gjøre en innsats for klubben.