Myhres skjebnedag i Everton-målet

LONDON (NTB): Vinne selv og be en stille bønn om at Bolton ikke slår Chelsea på bortebane i ligaavslutningen. Det er situasjonen for nedrykkstruede Everton med Thomas Myhre mellom stengene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Dessverre står ikke alt i vår makt, konstaterer Everton-manager Howard Kendall foran sesongens aller siste ligakamp mot Coventry. Hvis Everton gjør jobben og tar tre poeng, er eliteserieplassen sikret såfremt ikke Bolton vinner over Chelsea på Stamford Bridge. En på forhånd svært vrien oppgave.

- Klubben har slitt tungt de siste sesongene, og at kampen for å overleve har vært hard viser de tette sluttstridene, sier Kendall.

Går alt skeis for Everton, blir det ikke møter med Liverpool, Manchester United og Arsenal neste sesong. I stedet må klubben møte lag som Bury, Stockport og Port Vale.

Dårlige kjøp

Penger har aldri vært det store problemet i Merseyside-klubben, men kritiske røster hevder at det er gjort mange feilinvesteringer de siste årene.

Bare Liverpool (18), Manchester United (11) og Arsenal (11) har flere ligatitler enn Everton (9).

TRENGER FLAKS: Går alt skeis for Everton og keeper Thomas Myhre, blir det ikke møter med Liverpool, Manchester United og Arsenal neste sesong.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer