Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myk hjemme - råtøff på jobb

Hjemme duller Azar Karadas med lille Thea som endelig er frisk og fin to uker etter fødselen. I kveld går Karadas på jobb for å mørbanke Deportivo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TRONDHEIM (Dagbladet): - Jeg sitter her hjemme med Thea i sofaen. Hun har nettopp fått mat, og ser fornøyd ut, sier Karadas.

Han scoret seiersmålet i bortekampen mot Bohemians for to uker siden, og dedikerte scoringen til lille Thea som ble født fire dager tidligere.

Siden har det vært strie dager for Karadas og samboer Therese. Den lille jenta har vært småsjuk.

- Det har tatt på for meg også, men nå går det veldig bra, sier Azar.

I kveld skal hele familien på Lerkendal.

Går ut tøft

Karadas tror kampen mot Deportivo blir ganske lik Inter-kampen i fjor høst. Da var Inter så vidt i gang med sesongen, og ble kjørt i senk av Rosenborg. Karadas scoret begge målene i kampen som endte 2-2 etter at RBK vant sjansestatistikken hele 13-2. Deportivo har heller ikke startet sesongen.

- Vi overkjørte Inter. Går vi ut slik mot Deportivo, har vi en god mulighet. Samtidig har vi snakket om at vi ikke må være hodeløse kyllinger og ofre alt, sier Karadas.

Mot Inter i fjor spilte han høyreving. I kveld spiller han midtspiss.

- Drømmerollen, sier han.

Åge Hareide satt ifølge seg sjøl med to alternativ før uttaket.

To alternativ

  • Fredrik Winsnes som venstre indreløper, Frode Johnsen som midtspiss og Azar Karadas som høyreving.
  • Frode Johnsen som venstre indreløper, Azar Karadas som midtspiss og Dagfinn Enerly som høyreving.

    Han valgte det siste og vraket Fredrik Winsnes. Åge Hareide ville ha et fysisk sterkt lag på banen som kan ryste spanjolene i lufta. Derfor smågambler han med en fersk startellever. Med Johnsen som venstre indreløper og Enerlys presise innleggsfot vil det bli pumpet baller inn i Deportivos 16-meter. Der skal Karadas gå i dueller og Frode Johnsen jage andreballene.

    - Ikke dumt. Kan hende det blir slik, sier Hareide.

    Han tror Karadas blir en nøkkelspiller i kveld.

DUELLSPILLER: Azar Karadas (til høyre) skal vinne dueller for Rosenborg i kveldens kamp mot Deportivo, slik han gjorde mot Inter i fjor. Her med Odd Inge Olsen på gårsdagens Rosenborg-trening.