Myllylä-comeback i Norge?

Mika Myllylä kan gjøre comeback i verdenscupen på Beitostølen.

Men Myllyläs agent er ikke sikker.

Jeg tviler egentlig. Slik det ser ut nå, er det mer trolig at han gjør comeback i rennene i mellom-Europa i desember, sier Myllyläs agent Pekka Hietanen til NTB.

- Hvis Myllylä er god nok får han stille i verdenscupåpningen på Beitostølen 22. og 23. november. Det gjelder samtlige løpere. De finske uttaksrennene i begynnelsen av november avgjør hvordan troppen blir. Etter de rennene bestemmer landslagssjef Reijo Jylhä hvem som blir tatt ut, sier Elina Heinola, informasjonsansvarlig i Det finske skiforbundet til NTB.

- Men Myllylä (og for den del Jari Isometsä) skal uansett ikke trene med landslaget. Om de skal konkurrere igjen for Finland må de skrive under på egne avtaler med skiforbundet som gjelder for verdenscupkonkurransene, sier Heinola.

Myllylä og Isometsä er ikke sammen med de finske landslagsløperne som for tiden befinner seg i Ramsau i Østerrike på høydesamling.

Ingen av de to har konkurrert i verdenscupen siden de ble utestengt etter dopingskandalen i ski-VM i Lahtis 2001.

(NTB)

STAFETTVINNER:</B> Her går Mika Myllylä Finland inn til VM-gull på stafetten i Lahti i 2001. Senere ble han og flere andre finner dopingavslørt.