Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myllylä får ikke trene norske unger

Dopingdømte Mika Myllylä får likevel ikke instruere unge skiløpere i Trøndelag i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skandinavisk Sommerskiskole i Trøndelag har fått massiv kritikk etter finnens varslede deltakelse på en leir i ettermiddag. Nå har skoleledelsen bestemt seg for å forandre programmet.

- Begivenhetene utover dagen i går viste styret at dette har fått en uheldig vinkling, og vi var nødt til å korrigere oss inn. Det var ikke vanskelig å bestemme seg for det, sier Kjell Dahle i skiskolens styre til Adresseavisen.

Myllylä kommer på besøk likevel. I stedet for å rette på teknikken til unge talenter, skal han i stedet svare på spørsmål.

Også pressen skal få møte finnen som ble avslørt som dopingbruker i ski-VM i 2001.

Visepresident i Norges Skiforbund, Anna Slungård, er glad for skiskolens avgjørelse.

- Dette tjener skiskolen til ære. Det er flott at de kan snu så fort når de innser at de har gjort en feilvurdering. Av og til kan det gå litt fort i svingene, og man skal være raus når folk gjør om beslutningene sine. Samtidig kan nok dette være en god lærepenge. Man tukler ikke med verdigrunnlaget i idretten. Særlig ikke når det gjelder barn og unge, sier hun.

(Dagbladet.no)

TILBAKE:</B> Mika Myllylä har sonet dopingstraffen sin, men trønderske foreldre liker ikke at han skal trene barna deres.