Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håndball-VM:

Myrhol frykter Ungarn-styrke:  - Det er voldsom fysikk

Før kvartfinalen.

TØFT: Bjarte Myrhol ser ikke for seg en eneste overraskelse fra Ungarn i VM-kvartfinalen i håndball tirsdag. - Rå fysikk i midtforsvaret, sier Norges kaptein til NTB.
&nbsp;<span style="background-color: initial;">Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix</span>
TØFT: Bjarte Myrhol ser ikke for seg en eneste overraskelse fra Ungarn i VM-kvartfinalen i håndball tirsdag. - Rå fysikk i midtforsvaret, sier Norges kaptein til NTB.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Bjarte Myrhol ser ikke for seg en eneste overraskelse fra Ungarn i VM-kvartfinalen i håndball tirsdag. - Rå fysikk i midtforsvaret, sier Norges kaptein til NTB.

Han har en sesong bak seg i det ungarske storlaget Veszprém (2005/06) tidlig i karrieren.

- De spiller ungarsk for å si det slik. Det er voldsom fysikk, og vi må løpe mye, sier Myrhol.

Ungarn har vært vriene for Norge de siste årene. Keeper Roland Mikler har ofte vunnet ofte målvaktduellen i kampene mot Norge.

- Det har stort sett vært jevne kamper mot ungarerne?

- Og så må vi være ærlige nok til å si at det ofte har gått Ungarns vei, sier Bjarte Myrhol til NTB.

- Men så har heller aldri Norge hatt et så bra lag før som nå?

- Nei, det er nok riktig.

De tre andre kvartfinalene spilles også tirsdag:

Frankrike - Sverige (19.00): Spilles foran 29.000 tilskuere på et fotballstadion i Lille. Frankrike blir kjempefavoritter, men Sverige kan stresse verten.

Spania - Kroatia (20.45): Sølv- og bronsevinneren fra fjorårets EM møtes. Kroatene har stor belastning på ganske få nøkkelspillere. Begynner det å tappe laget for kraft?

Slovenia - Qatar (20.45): Slovenerne slo ut Norge i VM-kvalifiseringen og har i perioder spilt solid. Kjøpelaget Qatar kom seg så vidt til 1/8-finalen for så å slå EM-mester Tyskland etter en sterk avslutning.

Vinner Norge sin kvartfinale venter vinneren av Spania og Kroatia i semifinale fredag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling