Myrhol herjet da Norge slo Slovakia

Scoret sju ganger.

IKKE SÅ LIGGENDE: Bjarte Myrhol var Norges beste spiller i seieren over Slovakia. Dette bildet er fra EM tidligere i år.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
IKKE SÅ LIGGENDE: Bjarte Myrhol var Norges beste spiller i seieren over Slovakia. Dette bildet er fra EM tidligere i år. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bjarte Myrhol strålte med sju fulltreffere. Han var Norges klart beste spiller da de norske håndballherrene slo Slovakia 34-27 i Bodø torsdag.

Det norske laget fikk en fin start på firenasjonersturneringen, og nå ser både spillere og trenere fram til fortsettelsen mot Portugal fredag.

Ved siden av Myrhol gjorde også Kristian Kjelling en god kamp. Han er tilbake for fullt etter at han mistet EM i Serbia tidligere i år på grunn av skade. Bakerst hadde Ole Erevik en rekke gode redninger, og alt i alt må de norske spillerne være fornøyde med åpningskampen i turneringen.

Det tok litt tid før de norske spillerne kom skikkelig i gang. Slovakene hang lenge godt med i kampen, og det var først like før pausesignalet gikk at de norske spillerne hadde skaffet seg en tomålsledelse. Det sto 17-15 til pause.

Alle på banen Norge tok et helt annet grep om kampen etter pause. Luken til Slovakia ble gradvis større. Landslagssjef Robert Hedin passet også på å la alle spillerne få vise seg fram på banen.

Selv om det var mange bytter i det norske laget, hjalp ikke det Slovakia, men flere av de norske spillerne fikk vist seg fint fram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer