<strong>HELTEVELKOMST:</strong> Bartje Myrhol var tilbake på  håndballbanen bare to uker etter at han avsluttet sin siste cellegiftkur, og ble mottatt med trampeklapp av Rhein-Neckar Löwen-fansen.Foto: SCANPIX/EPA/ULI DECK
HELTEVELKOMST: Bartje Myrhol var tilbake på håndballbanen bare to uker etter at han avsluttet sin siste cellegiftkur, og ble mottatt med trampeklapp av Rhein-Neckar Löwen-fansen.Foto: SCANPIX/EPA/ULI DECK Vis mer

Myrhol hyllet med trampeklapp i comebacket

Tilbake på håndballbanen bare to uker etter siste cellegiftkur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bjarte Myrhol ble feiret etter alle kunstens regler da han var tilbake på håndballbanen etter kreftsykdommen lørdag.

29-åringen avsluttet behandlingen for kreften bare noen uker siden, og en stor plakat med teksten «Bjarte, alles gute!» var hengt opp ved spillerinngangen til Rhein-Neckar Löwen under lørdagens kamp mot Göppingen. Hjemmelaget vant kampen 30-25.

Jubelen sto i taket da Myrhol på inn på banen for å spille de tre siste minuttene. I flere minutter etter kampslutt ble Myrhol hyllet av hjemmepublikummet som møtte opp i et antall av 6333.

- Håndball er en veldig viktig del av livet mitt. Jeg har hele tiden sagt jeg ville tilbake, og det var godt å være med igjen, og det var deilig med to poeng, sier Myrhol, ifølge TV 2 Sporten.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer