HELTEVELKOMST: Bartje Myrhol var tilbake på  håndballbanen bare to uker etter at han avsluttet sin siste cellegiftkur, og ble mottatt med trampeklapp av Rhein-Neckar Löwen-fansen.Foto: SCANPIX/EPA/ULI DECK
HELTEVELKOMST: Bartje Myrhol var tilbake på håndballbanen bare to uker etter at han avsluttet sin siste cellegiftkur, og ble mottatt med trampeklapp av Rhein-Neckar Löwen-fansen.Foto: SCANPIX/EPA/ULI DECKVis mer

Myrhol hyllet med trampeklapp i comebacket

Tilbake på håndballbanen bare to uker etter siste cellegiftkur.

Bjarte Myrhol ble feiret etter alle kunstens regler da han var tilbake på håndballbanen etter kreftsykdommen lørdag.

29-åringen avsluttet behandlingen for kreften bare noen uker siden, og en stor plakat med teksten «Bjarte, alles gute!» var hengt opp ved spillerinngangen til Rhein-Neckar Löwen under lørdagens kamp mot Göppingen. Hjemmelaget vant kampen 30-25.

Jubelen sto i taket da Myrhol på inn på banen for å spille de tre siste minuttene. I flere minutter etter kampslutt ble Myrhol hyllet av hjemmepublikummet som møtte opp i et antall av 6333.

- Håndball er en veldig viktig del av livet mitt. Jeg har hele tiden sagt jeg ville tilbake, og det var godt å være med igjen, og det var deilig med to poeng, sier Myrhol, ifølge TV 2 Sporten.

(NTB)