<strong>SJU POENG:</strong> Bjarte Myrhol og Rhein-Neckar Löwen har sju poeng etter fire Champions League-kamper. Foto: ULI DECK/EPA
SJU POENG: Bjarte Myrhol og Rhein-Neckar Löwen har sju poeng etter fire Champions League-kamper. Foto: ULI DECK/EPA Vis mer

Myrhol og Lund reddet av keeperen fire sek. før slutt

I Champions League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Vive Targi Kielce - Rhein-Neckar Löwen 23-23.

Bjarte Myrhol, Børge Lund og de andre løvene i Rhein-Neckar hadde full pott etter tre Champions League-kamper. I ettermiddag kom det første poengtapet.

Det polske hjemmelaget hadde muligheten til å kapre alle poengene rett før slutt, da Børge Lunde ifølge NTB kastet bort ballen og Kielce stormet i angrep. De fikk sjumeter med fire sekunder igjen å spille, men Henning Fritz reddet straffen.

Dermed er tyskerne fortsatt ubeseiret, med sju poeng etter fire kamper.

- Vi spilte bra bakover, men sleit i angrep. Vi kunne vunnet denne kampen, men med tanke på avslutningen er vi fornøyd med ett poeng, sier trener Gudmundur Gudmundsson til klubbens hjemmeside.

Første Kjelling-seier Kristian Kjellings Aalborg spilte i ettermiddag hjemme mot hviterussiske Dinamo Minsk. Det startet forferdelig og danskene lå på det verste under 5-13.

Kampen skiftet så helt karakter og en sterk sluttspurt sørget for 33-29 til AaB.

Dette var Aalborgs første seier i Champions League, etter en poengdeling og to tap.

Ole Ereviks Kolding mistet førsteplassen i gruppa i går, da tapte med tre borte for Veszprem - etter å ha ledet tilsvarende til pause.

Her kan du sjekke alle Champions League-resultatene

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer