Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Myrhol spiller mot Kroatia

Norges kaptein klar for bronsefinalen.

FRISK: Bjarte Myrhol stiller til start mot Kroatia. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FRISK: Bjarte Myrhol stiller til start mot Kroatia. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

KRAKOW (Dagbladet): I går fikk Dagbladet opplyst at Bjarte Myrhol var blitt syk bare et døgn før bronsefinalen mot Kroatia. I dag er det derimot en gladmelding som kommer fra den norske leiren.

Norges eminente kaptein skal være frisk og innstilt på å kjempe om EMs viktige tredjeplass.

- Jeg har ikke pratet med Bjarte i dag, men alle er klare til kamp, forteller landslagssjef Christian Berge under dagens pressetreff.

Tjugum bekrefter Troppleder Heidi Tjugum stadfester også at Myrhol kommer til å være en del av det norske laget uansett om han skulle være nødt til å takle i knestående.

- Bjarte spiller. Det er helt sikkert, sier Tjugum.

Lege Thomas Torgalsen var ikke tilgjengelig for norske medier i formiddag, men han doktoren fortalte til Dagbladet i går at Myrhol har hatt problemer grunnet forkjølelse.

- Bjarte er syk. Han er forkjøla og har vondt i halsen, sa Torgalsen for et døgn siden.

Gir alt
Myrhol fortalte selv til Dagbladet etter det bitre tapet for Tyskland i semifinalen at han var innstilt på å gi alt også mot Kroatia. I ettermiddag er kanskje kapteinen noe redusert, men vil ikke la det stoppe ham.

- Jeg ga alt hva jeg eide og hadde. Det er ikke en duell jeg kunne gitt mer i, sa Myrhol til Dagbladet etter Tyskland-kampen.

Da lovet han også å få lagkameratene til å løfte hodene igjen tidsnok til møtet med Kroatia.

- Du, det skal vi klare. Med en slik lagånd tror jeg det skal gå fint. Det er et annet lag som kommer til å være skuffa også, poengterte han.